Ale!

NHT SuperBuds

119,00  79,00 

 • Tyyppi: 2-tie, koaksiaalinen, dynaaminen
 • Taajuusvaste: 20Hz – 20kHZ
 • Herkkyys: 96.5 dB
 • Impedanssi: 32 ohms @ 1kHz

Ominaisuuksia:

 • Alumiinikotelointi
 • Hands Free -toiminto
 • Mukana viidet eri kokoiset silikoniplugit + kahdet Comply ™ T-200 -vaahtomuoviplugit
 • Suojakotelo

Varastossa
Arvioitu toimituspäivä (viimeistään): 27/10/2021

Tuotetiedot

NHT SuperBuds -nappikuulokkeet olivat legendaarisen kaiutinvalmistajan totutun innovatiivinen aluevaltaus kuulokkeiden maailmaan. SuperBudseissa on laadukas, koaksiaalinen kaksitie-elementti, joka tuottaa tasaisen taajuusvasteen, uskomattoman tuhdin bassotoiston sekä hyvän dynamiikan. SuperBudsien koaksiaalielementit on paketoitu jämäkkään ja tyylikkääseen alumiinikuoreen. Kuuloke on huolellisesti tasapainoitettu, minkä vuoksi SuperBudsien paino ei rasita korvia pitkissäkään kuuntelusessioissa.

Kuulokejohto on päällystetty sotkeutumista ja kiertymistä tehokkaasti ehkäisevällä kestävällä tekstiilimateriaalilla. Johdossa on hands free -mikrofoni sekä mikrofonin yhteydessä monitoimipainike, jolla voidaan vastata puheluihin ja käskyttää puhelimien musiikkisoittimia. Kuulokkeiden mukana tulee kova, suojaava taskurasia.

Tulppaavien in-ear -kuulokkeiden omaispiirre on se, että ne kuulostavat väistämättä hieman erilaisilta eri käyttäjille, koska ihmisen korvakäytävän muoto ja pituus on yksilöllinen. Jos kuulokkeen korvaplugi ei tiivistä korvakäytävää kunnolla, ääni voi tuntua ohuelta. Jos plugi taas on liian tiukka, ääni voi olla liiankin bassovoittoinen. SuperBudsien mukana tulee viidet (5) erikokoiset lateksiplugit sekä kahdet (2) Series 200 Comply ™ -vaahtomuoviplugit. Useimpiin korviin siis löytyy sopiva plugi.

 

SuperBudsien testiarviota maailmalta:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NHT SuperBuds”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

  Tietosuojaselosteemme

  Pin It on Pinterest

  Jaa somessa: