Ale!

NHT SportsBuds

99,00  79,00 

 • Tyyppi: in-ear-nappikuuloke, 1-tie, dynaaminen
 • Taajuusvaste: 20Hz – 20kHz
 • Liitäntä: 3.5 mm stereoplugi, 90 asteen kulmassa
 • Roiskevesi- ja hikisuojattu muovikotelointi
 • Hands Free -toiminto
 • Mukana kolmet eri kokoiset silikoniplugit sekä kolmet korvakiinnikkeet
 • Suojakotelo

Varastossa
Arvioitu toimituspäivä (viimeistään): 27/10/2021

Tuotetiedot

Aktiivikäyttöön suunnitelluissa SportsBudseissa on roiskevesisuojaus, joten musiikki soi laadukkaasti kuntosalilla tai lenkillä hikoillessa – ja jopa Suomen peruskosteassa juhannussäässä. SportsBudseissa on laadukas handsfree-mikrofoni, johon integroitu kaukosäädin ohjaa puhelimen ja musiikkisoittimen perustoimintoja. Settiin kuuluu myös tukeva, taskuun mukavasti mahtuva suojakotelo.

In-ear -kuulokkeiden omaispiirre on se, että ne kuulostavat väistämättä hieman erilaisilta eri käyttäjille, koska ihmisen korvakäytävän muoto ja pituus on yksilöllinen. Jos kuulokkeen sovitintulppa ei tiivistä korvakäytävää kunnolla, ääni voi tuntua ohuelta. Jos plugi taas on liian tiukka, ääni voi olla jopa liiankin bassovoittoinen. SportsBudsien mukana toimitetaan kolmet (3) erikokoiset silikoniplugit, joten useimpiin korviin siis löytyy sopiva vaihtoehto. Kuulokkeiden istuvuuden ja paikoillaan pysymisen takaa kätevä korvaklipsi, joita niitäkin tulee pakkauksen mukana kolme eri kokoa.

HUOM! SportsBudsit liitetään puhelimeen tai musiikkisoittimeen perinteisellä 3.5 mm:n stereoplugilla. SporsBudsit ovat siis langalliset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NHT SportsBuds”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

  Tietosuojaselosteemme

  Pin It on Pinterest

  Jaa somessa: