TAKUUEHDOT JA PALAUTUKSET

Takuuehdot

Myönnämme NHT-tuotteille kahden (2) vuoden takuun, ellei verkkokaupan tuotetiedoissa toisin ole mainittu. Takuu alkaa ostopäivästä. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Kultakorva tuotteen myyjänä vastaa siitä, että tavaran käyttökelpoisuus ja laatu säilyvät normaaleina takuuajan. Emme kuitenkaan vastaa virheestä, jossa tavaran laadun tai käyttökelpoisuuden poikkeaminen normaalista johtuu ostajan toiminnasta. Tällainen syy voi olla esimerkiksi tapaturma, käyttö- tai hoito-ohjeiden vastainen toiminta tai muu tuotteen vääränlainen käsittely. Tavaran luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

Ostajan pitää ilmoittaa tavaran virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän on havainnut virheen. Kun asiakas palauttaa meille viallisen tuotteen, korjaamme virheen / toimitamme tilalle virheettömän tuotteen mahdollisimman nopeasti. Takuupalautus on ostajalle maksutonta. Takuupalautuksissa lähettäjä vastaa aina paketoinnin riittävyydestä. Alkuperäinen tuotepakkaus kannattaakin säilyttää mahdollista palautusttarvetta varten. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja erikseen pyydettäessä kopio kuitista.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme siitä aiheutuneet palautus- ja lähetyskulut. Aiheettoman takuupalautuksen kuluina voidaan myös periä mahdolliset huoltoyhtiön kulut, mikäli tavara huolletaan muualla kuin meillä.

Kauppa on mahdollista purkaa, jos kaupan kohteessa havaitaan virhe, jota ei ole mahdollista korjata (tai jota ei muuten korjata), eikä virhettä voida pitää vähäisenä. Jos kauppa puretaan, kuluttaja on velvollinen korvaamaan myyjälle tavaran käytöstä saamansa hyödyn.

Kultakorva ei ota mitään vastuuta tuotteiden kotiasennuksessa tai -käytössä sattuneista tapaturmista tai aineellisista vahingoista. NHT-kaiuttimet ovat painavia ja niiden seinä- tai kattokiinnitykset on syytä teettää ammattilaisella.

Takuun lisäksi tai takuun puuttumisesta huolimatta Kultakorva vastaa tuotteessa mahdollisesti olevista virheistä kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Palautukset

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaillamme kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen palautuskuluista vastaa asiakas. Ole aina yhteydessä meihin ennen palautusta!

HUOM!! Tuotteen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman yhteydenottoa myyjään eivät ole nykyisen lainsäädännön mukaan hyväksyttäviä tapoja perua kauppa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio tilausvahvistuksestamme

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Vialliset tuotteet, kuljetusvauriot, kuljetuksessa kadonneet tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kultakorva.net.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on selkeästi vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Informoi asiasta myös meitä.

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

    Tietosuojaselosteemme

    Pin It on Pinterest

    Jaa somessa: