NHT MEDIA SERIES

NHT Media Series

MEDIA SERIES on Dolby Laboratoriesin Dolby Atmos Enabled -hyväksynnän saanut täysin uusi mallisarja, joka soveltuu erinomaisesti sekä kotiteatteriin että musiikkiin. Siroilla Media Series -malleilla pystytään rakentamaan äänenlaadullisesti loistava monikanavajärjestelmä, joka sulautuu sisustukseen eikä hallitse huonetta. Kaiuttimien kotelot on suunniteltu ja rakennettu niin matalaprofiilisiksi kuin mahdollista, äänenlaadusta kuitenkaan piiruakaan tinkimättä.

Dolby Atmos -teknologian vaatimat avaruudelliset (atmosphere) tilakaiuttimet on Dolby Atmos Enabled -määrittelyn hengessä integroitu lattia- ja jalustamallien koteloiden yläosaan. Yläviistoon suunnattu Atmos-elementti heijastaa tilaäänen katon kautta tasaisesti kuuntelutilaan, eikä hankalia rakenteellisia upotuksia tarvita.

MEDIA SERIES -mallistoon kuuluu pilarimainen lattiakaiutin sekä jalusta/hyllykaiutin, joka voidaan asentaa myös suoraan seinälle. Subwoofer on yhteinen C-sarjan kanssa. Media-sarjassa on myös erillinen, pääkaiuttimen päälle sijoitettavaksi tarkoitettu lisäkaiutin, jonka avulla nykyisen järjestelmäsi päivitys Atmos- ja DTS:X -aikaan sujuu helposti. Ja merkistä riippumatta, mutta toki NHT-kaiuttimien kanssa kaikkein parhaiten äänellisesti yhteen sopien.

MEDIA SERIESin kaiuttimien koteloissa on tuhti ja resonoimaton MDF-runko ja niissä on kaunis, aito pianolakkapinta.

 

Lisätietoja ja ohjeita Dolby Atmos -järjestelmästä

Linkit vievät suoraan tiedon alkulähteille, eli Dolby Laboratoriesin sivulle. Linkit avautuvat uudessa selainikkunassa tai välilehdessä.

 

Media Series -kaiuttimet:

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

    Tietosuojaselosteemme

    Pin It on Pinterest

    Jaa somessa: