NHT C SERIES

NHT C Series

C SERIES -kaiuttimissa on perintönä kaikki legendaarisen Classic-sarjan parhaat ominaisuudet, mutta niitä on jalostettu yhä paremmaksi. Kuten NHT:ltä sopii odottaa, musiikki soi C-sarjalla upeasti: ainutlaatuinen yksityiskohtien erottelukyky, loistava dynamiikka, täydellinen stereokuva ja sokerina pohjalla suljetun kotelon rakenteen (acoustic suspension) tarjoama nopea ja tiukka vaste.

Vaativassa kotiteatterikäytössä C-sarja on yhtä lailla kotonaan. Äänenlaatu on tinkimätön ja kaikissa nykyisissä NHT-kaiuttimissa käytetty suljetun kotelon suunnitteluperiaate tekee kaiuttimien sijoittelusta vaivatonta, koska ne ovat varsin immuuneja seinä- ja lattiaheijastuksille.

C SERIESin ulkonäkö ja rakenne ovat tuttua ja taattua NHT:tä. Koteloissa on tuhti ja resonoimaton MDF-rakenne ja ne on viimeistelty 7-kerroksisella, käsin kiilloitetulla pianolakkapinnalla.

Sarjaan kuuluu lattiamalli, kaksi jalusta/hyllymallia, subwoofer sekä LCR-keskikaiutin, jota voidaan käyttää nimensä mukaisesti myös muissa kanavissa rakennettaessa kompaktia high output -kotiteatteria.

C Series -kaiuttimet

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

    Tietosuojaselosteemme

    Pin It on Pinterest

    Jaa somessa: