NHT-KUULOKKEET

NHT SportsBuds

NHT SportsBuds -nappikuulokkeiden ansiosta tuttu NHT-saundi kulkee sinne minne sinäkin. Aktiivikäyttöön suunnitelluissa SportsBudseissa on roiskevesisuojaus, joten musiikki soi laadukkaasti kuntosalilla tai lenkillä hikoillessa – ja jopa Suomen peruskosteassa juhannussäässä. SportsBudseissa on laadukas handsfree-mikrofoni, johon integroitu kaukosäädin ohjaa puhelimen ja musiikkisoittimen perustoimintoja. Settiin kuuluu myös tukeva, taskuun mukavasti mahtuva suojakotelo.

In-ear -kuulokkeiden omaispiirre on se, että ne kuulostavat väistämättä hieman erilaisilta eri käyttäjille, koska ihmisen korvakäytävän muoto ja pituus on yksilöllinen. Jos kuulokkeen sovitintulppa ei tiivistä korvakäytävää kunnolla, ääni voi tuntua ohuelta. Jos plugi taas on liian tiukka, ääni voi olla jopa liiankin bassovoittoinen. SportsBudsien mukana toimitetaan kolmet (3) erikokoiset silikoniplugit, joten useimpiin korviin siis löytyy sopiva vaihtoehto. Kuulokkeiden istuvuuden ja paikoillaan pysymisen takaa kätevä korvaklipsi, joita niitäkin tulee pakkauksen mukana kolme eri kokoa.

HUOM! Kaikki NHT-kuulokkeet liitetään puhelimeen tai musiikkisoittimeen perinteisellä 3.5 mm:n stereoplugilla. SportsBudsit ovat siis langalliset.  NHT:llä ei ole totuttu tekemään äänenlaadullisia kompromisseja ja sen vuoksi bluetooth-liitännäisyyttä ei tarjota.

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

    Tietosuojaselosteemme

    Pin It on Pinterest

    Jaa somessa: