NHT-KAIUTTIMET

Tinkimätöntä NHT-laatua

Kalifornialainen NHT Audio on opittu tuntemaan innovatiivisena kaiutinvalmistaja, jolle ”tavallista on epätavallisuus” – näin yhtiö itse luonnehtii itseään. NHT on perustettu vuonna 1987 ja se on ehtinyt suhteellisen lyhyestä historiastaan huolimatta tuoda kaiutinmaailmaan lukuisia valtavirran myöhemmin kopioimia innovaatioita. Näistä olkoon esimerkkeinä vaikkapa lattiakaiuttimien tornikoteloiden sivulle hönkivä woofer-elementti  ja DSP:llä toteutettu jakosuodin – tämäkin jo 2000-luvun taitteessa.

NHT:n tapauksessa ”epätavallisuus” ei kuitenkaan tarkoita epätavallisen leveitä hintalappuja. NHT:n suunnittelijoiden punaisena lankana on aina ollut luoda kohtuuhintaisia, hintaansa paremmin soivia kaiuttimia, jotka toimivat hyvin tavallisissa kodeissa. NHT:llä nimittäin ymmärretään, että koti ei ole äänitysstudio, joka sisustetaan – tai vaimennetaan – äänentoiston ehdoilla. Kodit ovat täynnä erilaisia pintoja, jotka heijastavat ääntä. NHT:t on suunniteltu toimimaan kodeissa.

NHT:n nykyinen kaiutinmallisto koostuu kolmesta eri sarjasta. C Series jatkaa siitä, mihin klassinen Classic-sarja oman urakkansa päätti – tinkimätöntä äänentoistoa, tinkimätöntä viimeistelyä. Dolby Laboratoriesin sertifioima Media Series tuo helposti asennettavan Dolby Atmos / DTS:X -kokemuksen sinunkin kotiteatteriisi. Super Series puolestaan asettaa riman kilpailtaessa hinta/laatusuhteesta – ja korkealla.

Kaikissa NHT-kaiuttimissa subwoofereita myöten on suljetun kotelon rakenne. Se mahdollistaa pienen koon, helpon sijoiteltavuuden sekä erittäin nopean ja tarkan vasteen.

NHT-kaiuttimet 2018

Kysy tai kommentoi rohkeasti!

    Tietosuojaselosteemme

    Pin It on Pinterest

    Jaa somessa: