Avaimet käteen -kotiteatterit

Kaiuttimien maahantuonnin ohella Kultakorvan keskeisintä toimintaa on asiakkaille tehtävä asiantuntijakonsultointi. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. avustamista teatteri- tai kuuntelutilan suunnittelussa, sopivien laitteiden valintaa, asennustöitä sekä – monien mielestä kaikkein tärkeimpänä – varsin mutkikkaiden laitteiden virittämistä ja säätämistä toimintakuntoon sekä käyttöopastusta.

Kaiuttimien ohella saat kauttamme myös muut kuuntelu- ja katselunautintoon tarvittavat laitteet. Kultakorvan valinta kotiteatterin elektroniikaksi on Cambridge Audio. Englantilainen CA on liki 40-vuotisen historiansa aikana opittu tuntemaan valmistajana, jonka tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan poikkeuksellisen hyviä. Sen vuoksi Kultakorvakin voi vilpittömästi suositella Cambridge Audion väkeviä kotiteatterivahvistimia myös NHT:n kaiuttimien voimanlähteeksi – tehtävään, johon likikään kaikista vahvistimista ei ole.

Cambridge Audion valikoimista löytyvät laadukkaat tuotteet myös 2-kanavaisen hifin ystäville. Cambridge Audion stereolaitteet ovat niittäneet viime vuosina säännöllisesti mainetta ja kunniaa testeissä sekä erilaisia vuosipalkintoja jaettaessa.

Kuvalähteeksi suosittelemme Optoman laadukkaita FullHD-videotykkejä.

Klikkaa tästä lisäinfoa Cambride Audiosta
Klikkaa tästä lisäinfoa Optomasta